Kati Tuulipuro

Kurssien opettaja Kati Tuulipuro

Kati on toiminut henkisten kurssien ja kurssi-iltojen ohjaajana Pohjois-Karjalan Henkisessä yhdistyksessä vuodesta 2017 alkaen. Kati on tarjonnut Joensuussa kurssien lisäksi myös ohjaus- ja hoitovastaanottoa vuodesta 2005 alkaen, ensin Aila Porkka-Heleniuksen Kaarisillan toimitiloissa ja viime vuodet Joensuun Taitokorttelin Hyvän Olon Virran tiloissa. Tällä hetkellä Kati tarjoaa henkilökohtaista ohjausta etäyhteydellä Zoom-ohjelman avulla.

Pohjois-Karjalan Henkisen yhdistyksen lisäksi Kati on opiskellut myös Savonlinnan Henkinen Elämänkatsomus HEK ry:n, Lahden Seudun Henkisen Kasvun ja Suomen Spiritualistisen seuran järjestämillä erilaisilla henkisillä kursseilla. Katin merkittävimpiä suomalaisia opettajia ovat olleet Harriet Piekkola, Tuula Jukola-Nuorteva, Riia Tuunanen, Sirpa Tuominen, Tuula Laitinen, Anna-Liisa Nuutinen ja Aila Porkka-Helenius.

Tällä hetkellä Kati jatkaa henkisten asioiden opiskelua The College of Psychic Studies opistossa Lontoossa sekä kansainvälisesti tunnettujen henkisten opettajien Sonia Choquetten, Denise ja Meadow Linnin ja Kyle Grayn ohjausryhmissä.

Voit ottaa yhteyttä Katiin sähköpostitse tai puhelimella:

  • tuulipuro(at)gmail.com tai
  • 040 717 4176 (parhaiten tavoitat ensin tekstiviestillä).

Lämpimästi tervetuloa kursseillemme!