Kati Tuulipuro

Kurssien opettaja Kati Tuulipuro

Kati on toiminut henkistä kehitystä avartavien kurssien ja kurssi-iltojen ohjaajana Pohjois-Karjalan Henkisessä yhdistyksessä vuodesta 2017 alkaen. Kati on tarjonnut Joensuussa kurssien lisäksi myös herkkyysvalmennusta ja kehoterapeuttista ohjausta vuodesta 2005 alkaen, ensin Aila Porkka-Heleniuksen Kaarisillan toimitiloissa ja viime vuodet Joensuun Taitokorttelin Hyvän Olon Virran tiloissa. Tällä hetkellä Kati tarjoaa henkilökohtaista ja pienryhmäohjausta etäyhteydellä Zoom-ohjelman avulla.

Pohjois-Karjalan Henkisen yhdistyksen lisäksi Kati on opiskellut myös Savonlinnan Henkinen Elämänkatsomus HEK ry:n, Lahden Seudun Henkisen Kasvun ja Suomen Spiritualistisen seuran järjestämillä erilaisilla henkisillä kursseilla. Katin merkittävimpiä suomalaisia opettajia ovat olleet Harriet Piekkola, Tuula Jukola-Nuorteva, Riia Tuunanen, Sirpa Tuominen, Tuula Laitinen, Anna-Liisa Nuutinen ja Aila Porkka-Helenius.

Tällä hetkellä Kati jatkaa henkiseen kehitykseen liittyvien aiheiden opiskelua The College of Psychic Studies ja The Arthur Findlay College opistoissa Lontoossa sekä kansainvälisesti tunnettujen henkisten opettajien Sonia Choquetten, Gordon Smithin, Denise ja Meadow Linnin sekä Lisa Michaelsin ohjausryhmissä.

Voit ottaa yhteyttä Katiin sähköpostitse tai puhelimella:

  • tuulipuro(at)gmail.com tai
  • 040 717 4176 (parhaiten tavoitat ensin tekstiviestillä).

Lämpimästi tervetuloa kursseillemme!